ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

Πριν από λίγους μήνες ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε σε πλήρη λειτουργία το σύστημα  γεωθερμίας στο κτίριο της ΠΕ Κιλκίς με το οποίο καλύπτεται  ένα μέρος των ενεργειακών αναγκών του κτιρίου σε θέρμανση και ψύξη.
Τα αποτελέσματα  εξοικονόμησης από τη χρήση της γεωθερμίας  μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα ήταν τόσο  άμεσα και χειροπιαστά ώστε η Υποδ/νση Τεχνικών Εργων της ΠΕ Κιλκίς προέβη  σε σύντομο χρονικό διάστημα στη σύνταξη νέας μελέτης και δημοπράτηση , για την εγκατάσταση  ενός νέου   συστήματος γεωθερμίας , ώστε οι ανάγκες για θέρμανση και ψύξη του κτιρίου της ΠΕ Κιλκίς να καλύπτονται εξ’ολοκλήρου από τη γεωθερμία.
Μετά  από  Δημόσιο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό αναδειχθήκαμε Ανάδοχος του έργου               ΄΄ Εγκατάσταση συστήματος γεωθερμίας ανοικτού τύπου κτιρίου ΠΕ Κιλκίς΄΄.
Η εμπειρία μας , η τεχνογνωσία μας και η απόλυτη εξειδίκευσή μας στον τομέα της γεωθερμίας αποτελούν την  εγγύηση για την αρτιότητα και αυτού του έργου.
‘Οταν  τα έργα γεωθερμίας  που έχουμε κατασκευάσει  αποτελούν οδηγό και πιλότο και για άλλες παρόμοιες εφαρμογές  ,τότε αυτό αποτελεί για εμάς την μεγαλύτερη  επιβράβευση.
Passion for geothermia!
Υπογραφή Σύμβασης με τον Αντιπεριφερειάρχη  ΠΕ Κιλκίς, κ. Ανδρέα Βεργίδη.
Όπως η μάνα γη μας χαρίζει απλόχερα τη ζεστασιά της , έτσι και το νέο έτος ,το 2020 ,να χαρίζει σε όλους υγεία ,χαρά και ευτυχία!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο